torstai 9. elokuuta 2012

Alkaa sujua

Aiemmin mainitsemani kipeytymä on kadonnut. Kuljen edelleen sandaaleissa osan aikaani, mutta paljain jaloin niin usein kun pystyn.

Toimistoelämässä se on sisätiloissa erittäin helppoa, mutta työpäivään liittyvän ulkoilun kävelen mieluiten sandaaleissa. Tiedä häntä, pelkäänkö sittenkin muiden reaktiota kun en uskalla lounasravintolaan asti kengittä... Viikonloppuna pääsin kangasmetsäilemään enkä kenkiä todella kaivannut. Mokomat tuntuivat vain hidastavan menoa. Kävyt, kivet ja juurakot eivät haitanneet lainkaan. Enkä niitä edes kovin kuikuillut.

Huomasin kuitenkin, etteivät jalkani tunnu lainkaan kylmiltä. Ennemmin tulee kaivattua pitkähihaista kuin sukkia jalkaan. Kertonee varmaan parantuneesta verenkierrosta :)

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa paljain jaloin kiitäjien joukkoon. Jätä vaan rohkeesti sandaalit kotiin työpäivinä :) Jos niitä ei ole mukana, niin on pakko olla paljain jaloin, vaikka tulisi kehtaamattomuuskohtaus.

    Mulle ei ole ikinä tullut vastaan "no shoes - no service" -tilannetta ja autoakin on ihan laillista ajaa ilman kenkiä.

    Alkuviikosta aamulla oli +8 ja satoi vettä kaatamlla. Farkun lahkeet rullalle ja paljain jaloin matkaan. Auto lämpeni nopeasti ja työpaikallakin tarkeni hyvin.

    Vielä on kesäkautta jäljellä.

    VastaaPoista
  2. Kiitosta :) Tuossa on kyllä ihan järkeä jättää kengät kokonaan matkasta.

    VastaaPoista

Penni ajatuksistasi :)